Puzzle dėlionės

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Dėlionės (puzzle) internetu

Įvairaus amžiaus vaikams – tiek mažiesiems, tiek jau ūgtelėjusiems – tinkama ir įdomi laisvalaikio veikla yra dėlionės. Jos ne tik vaikus atitrauks nuo kasdienių rūpesčių, bet ir leis pasinerti į ramų, jų mėgstamų herojų ar spalvingų paveikslėlių dėliojimo pasaulį. Galite rinktis iš įvairiausių paveikslėlių, kurių platų pasirinkimą siūlome mūsų internetinėje parduotuvėje. Susidomėjote? Puiku, bet prieš tai verta trumpai aptarti, kuo dėlionės vaikams yra naudingos.

Kodėl verta pirkti dėliones vaikams?

Pirmiausia, dėlionės nėra tik paprastas žaidimas – jas dėliojant reikia visapusiškai mąstyti, todėl ši veikla lavina planavimo, erdvinio suvokimo ir vizualizacijos, sąmoningumo įgūdžius, moko kantrybės ir atidumo. Dėlionės lavina rankų judesius, akių koncentraciją. Visi šie veiksniai yra svarbūs vaiko raidai. Pastebėta, kad vaikai, dažnai dėliojantys dėliones, geriau renka informaciją, įvertina situaciją bei greičiau randa sprendimus problemoms. Paveikslėlių dėliojimas motyvuoja, nes vaikas turi tikslą įveikti užduotį ir pamatyti galutinį dėlionės rezultatą.

Dėliones galima priskirti ramioms veikloms, kurių reikia šiuolaikiniams vaikams – juk dėl aktyvaus gyvenimo tempo ir jie turi skubėti. Ši veikla leidžia atsipalaiduoti visai šeimai kartu, pabendrauti ir linksmai bei turiningai praleisti laiką.

Dėlionės vaikams pagal amžių

Kad vaikams dėlionės tikrai patiktų ir būtų įdomu jas dėlioti, svarbu pasirinkti tinkamo sudėtingumo paveikslėlius. Dėlionės internetu turi aprašymą, kuriame pateikiamas rekomenduojamas amžius, todėl tikrai verta į tai atkreipti dėmesį. Mažyliams dėlionės bus kur kas paprastesnės nei jau ūgtelėjusiems vaikams.

Dėlionės vaikams nuo 2 metų dažnai turi kelias detales. Dėlionės padeda vaikui susipažinti su naujomis formomis ir spalvomis. Tokio amžiaus vaikams dar nereikėtų dėlioti labai sudėtingų paveikslėlių. Puikiai tiks lavinamoji puzlė Abėcėlė, kuri išmokys mažylį lietuviškų raidžių bei supažindins su įvairiais gyvūnais. Ryškios, storos ir didelės detalės neturi aštrių kampų, nesukels pavojaus, kad vaikas jas nurys. Taip pat tokio amžiaus vaikams galima išrinkti minkštų detalių dėliones.

Dėlionės vaikams nuo 4 metų jau gali būti kiek sudėtingesnės. Atžaloms bus smagu dėlioti animacinių filmukų herojus: Peliuką Mikį, Princeses ar Žaislų istoriją. Vaikams jau turėtų būti įveikiamos 50 ir daugiau vienetų dėlionės.

Vyresnieji gali imtis dar daugiau detalių turinčių dėlionių. Jei yra noro ir kantrybės, vaikai gali dėlioti 1000 ar 3000 detalių turinčius paveikslėlius. Žinoma, tokios dėlionės jau bus kur kas įspūdingesnės, pavyzdžiui, Pilis Vokietijoje arba nuostabus Graikijos miestas Santorini. Mūsų asortimente netrūksta meno kūrinius vaizduojančių dėlionių, tokių kaip da Vinčio Mona Liza ar Klimto Bučinys. Tokios apimties dėliones galės dėlioti ir suaugusieji. Jeigu vaikams norisi ko nors išskirtinio, puikiai tiks 3D dėlionės. Tokio modelio dėlionė yra statoma į aukštį, tad atrodys labai tikroviškai, lyg realūs statiniai. Ji galės tapti namų dekoracija, nes turi LED apšvietimą. Vaikas sužinos daugiau apie architektūrą, statybą.

Lavinamosios dėlionės vaikams pagal pomėgius

Puzlės vaikams patinka dėl galutinio rezultato, todėl dėrėtų rinktis tokias, kurių paveikslėliai patiktų pačiam vaikui. Žinoma, 2-iejų metų mažyliams labiausiai tiks, kaip anksčiau minėta, lavinamosios dėlionės su gyvūnais, raidėmis, skaičiais. Šiek tiek vyresniems vaikams rinkdami dėlionę atsižvelkite į jų pomėgius bei lytį – tikriausiai mergaitės ir berniukai pasirinks skirtingas dėliones. Mergaitėms labiau patiks dėlionės su princesėmis, poniais, kačiukais. Berniukai mieliau dėlios mašinėles, robotus. Tačiau tai nereiškia, kad vienos dėlionės yra skirtos tik berniukams, kitos – tik mergaitėms. Draugų būryje visi mielai dėlios bet kokią dėlionę, o mūsų internetinėje parduotuvėje rasite didelį pasirinkimą universalių dėlionių su gyvūnais, miestais ar gamtos vaizdais. Dėliodami tokius paveikslėlius vaikai mokysis apie įvairiuose pasaulio kraštuose gyvenančius gyvūnus, žinomiausius miestus arba įspūdingiausius gamtos objektus.

Dėlionės pigiau

Nusprendėte praskaidrinti vaikų laisvalaikį spalvinga dėlione, o galbūt ruošiatės linksmam savaitgaliui su šeima? Internetinėje parduotuvėje kidis.lt rasite platų pasirinkimą įvairaus amžiaus vaikams tinkamų dėlionių gera kaina iš Trefl, Piatnik, Cubic Fun bei kitų gamintojų. Tikrai išsirinksite iš tradicinių ar 3D tipo dėlionių, turinčių įvairų skaičių detalių, be vargo geriausią dėlionę ras tiek mergaitės, tiek berniukai. Dėliones pirkti internetu verta, nes dažnai rasite taikomas akcijas, tad sumokėsite mažiausią kainą ir galėsite džiaugtis išsirinkę gražiausią paveikslėlį.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.