Elektromobiliai vaikams

Elektromobiliai – tai puiki pramoginė transporto priemonė vaikams, kuri suteiks ypatingai daug džiaugsmo. Vairuodamas elektromobilį vaikas lavina koordinaciją, budrumą, savarankiškumą. Mūsų asortimente rasite itin didelį elektromobilių pasirinkimą vaikams nuo 3 metų ir jaunesniems. Siūlome stilingus BMW, Audi, MINI, Porsche ir kt. modelius mažajam jūsų vairuotojui!

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Elektromobiliai vaikams internetu

Jeigu norite vaikui padaryti malonią straigmeną, galite jam padovanoti elektromobilį – tikrai nesuklysite. Ši maža transporto priemonė leis vaikui žaisti suaugusiojo gyvenimą, padės ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir įgyti automobilio vairavimo įgūdžių ar eilę kitų naudingų dalykų. Mūsų asortimente galite rasti elektromobilių bei elektrinių motociklų vaikams už gerą kainą. Kad netektų galvoti ilgai, verta žinoti, kuo elektromobilis vaikams gali būti naudingas bei kokių jų būna.

Vaikiškų elektromobilių nauda

Tikriausiai pirmasis dalykas, šovęs į galvą apie elektromobilių naudą vaikams, galėtų būti minėtųjų vairavimo įgūdžių lavinimas. Tačiau galima išskirti ir dar kelis svarbius aspektus. Vairuodami elektromobilius vaikai lavina motorinius įgūdžius, pradeda geriau pažinti aplinką, mokosi navigacijos. Taip pat vaikas turi išsiaiškinti, kaip pasukti vairą, kad išvengtų kliūties ar sulėtintų greitį, o tai jau yra vertinga mokymosi patirtis. Vairavimas vaiką moko savarankiškumo, tam tikrų, su vairavimu susijusių problemų sprendimų, kuriuos jis pats turi priimti. Įveikęs kliūtį mažylis jaus pasitenkinimą, o tai prisidės prie jo pasitikėjimo savimi augimo. Na, o svarbiausia, kad elektromobilio vairavimas skatins vaiko kūrybinį mąstymą.

Elektromobilių techninės ypatybės

Tokios transporto priemonių kopijos atitinka realius automobilius – jos turi saugos diržus, žibintus bei veidrodėlius. Išmanesnių modelių mašinėlės gali pasiūlyti USB ar AUX įvestis, MP3 palaikymą, pavyzdžiui, Bentley EXP 12 elektromobilis. Mašinėlės su pulteliu suteiks patogumo tėvams, kurie, pasirinkę Stop funkciją, galės užtikrinti mažylio saugumą reguliuodami greitį ir važiavimo trajektoriją. Nereikia baimintis, kad elektromobilis nebus patvarus – visi modeliai yra pagaminti iš tvirtų ir saugių medžiagų, o laidai – paslėpti. Mūsų asortimente visi elektromobiliai yra licencijuoti, kas užtikrina jų kokybę.

Rinkoje galima rasti elektromobilius vaikams 6, 12 ar 24 voltų tipo. Pasirinkimas turėtų priklausyti nuo vaiko amžiaus, svorio bei vietovės, kuria bus važinėjamasi. Jeigu vaikas važinėsis tik kietu paviršiumi, galima rinktis 6 voltų automobilį, tačiau juo bus sunku važiuoti žole ar kitokia nelygia danga. Tokie modeliai tinkamiausi mažesniems, iki 5 metų, vaikams, kadangi yra lėstesni, todėl saugesni dar neturintiems gebėjimų. Galingesni 12 V elektromobiliai vaikams yra greitesni, jais galima važinėtis ant daugelio paviršių net iki 8 km/h greičiu, jie gali važiuoti atbuline eiga. Kadangi šie automobiliukai yra tinkami plačiausiai amžiaus grupei, jie pasižymi įvairiausiomis interjero detalėmis bei funkcijomis, pavyzdžiui, paminkštinta sėdyne ar realistišku prietaisų skydeliu. Vyresnio amžiaus vaikai (rekomenduojama 5–10 metų vaikams) gali važinėtis 24 voltų elektromobiliais, išvystančiais 12–15 km greitį. Gamintojas Berg gali pasiūlyti 24 V elektromobilius vaikams su 4 skirtingais režimais, iki 2 valandų neišsikraunančia baterija bei iki 16 km/h greičiu. Go-kart Case IH E-BFR išmani mašinėlė turi kompiuterį, kurio ekrane vaikas matys greitį, nuvažiuotą atstumą bei energijos kiekį baterijoje.

Elektriniai motociklai vaikams

Kita transporto priemonė, kuria žavisi vaikai, yra motociklai. Elektromobilis-motociklas vaikams gali būti šiek tiek sudėtingiau valdomas, tad apgalvokite modelius su trimis ratais arba pagalbiniais ratukais gale.

Elektromobiliai internetu

Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite itin platų įvairiausių modelių elektromobilių, tokių kaip Porshe, BMW ar Mercedes-Benz pasirinkimą. Jie skirti vaikams nuo 3 metų, sudomins į viršų atsidarančiomis durimis, realistišku variklio garsu arba garsiniu signalu. Elektromobiliai gali būti dekoruoti rėmėjų lipdukais, todėl važinėdamasis vaikas galės jaustis lyg tikras lenktynininkas. Anksčiau minėtasis Berg gali pasiūlyti elektrinių mašinėlių, tinkančių ne tik vaikams, tačiau ir suaugusiesiems – jos gali atlaikyti net iki 100 kg svorį dėl ypač tvirto rėmo konstrukcijos.

Elektriniai automobiliai ir motociklai vaikams pigiau

Norite vaiką nustebinti elektromobiliu ar motociklu? Užsukite pasižvalgyti į kidis.lt internetinę parduotuvę, kurioje jūsų lauks garsiausių gamintojų, tokių kaip Berg ar Roll Play elektromobiliai vaikams. Pas mus rasite įvairių modelių vaikiškų elektromobilių už prieinamą kainą, kadangi dažnai taikome akcijas. Užsisakysite per kelias minutes, o greitas pristatymas užtikrins, kad vaikui netektų laukti išsvajotosios mašinėlės ilgai.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.