Edukaciniai žaislai

Kad mažieji ne tik žaistų, bet ir lavėtų, dažnai tėveliai ieško edukacinių žaislų. Edukacinių žaislų įvairovė labai didelė. Mūsų asortimente rasite medinių labirintų, kurie ne tik tarnaus ilgai, bet jų dėka vaikas vystys ir motorinius įgūdžius, pradės skirti formas, spalvas, lavins erdvinį mąstymą. Emocijoms atpažinti ir išreikšti, empatijai ugdyti puikiai tiks emocinės edukacijos žaislai. Lavinti užsienio kalbas padės užsienio kalbų rinkiniai. Formelių rūšiuokliai padės skirti formas ir spalvas, o žaidžiant su įvairiomis mažomis figūrėlėmis ugdoma vaizduotė, gerinama vaiko atmintis, plečiasi žodynas, skatinamas lankstus ir išradingas mąstymas.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Pufai - Emocijos 6 vnt.
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Emocinė edukacija
Pufai - Emocijos 6 vnt.
1-2 d.d.    Liko: 5+ vnt.
77.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 18 %
Kubas su Skaičiais
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Kauliukai
Kubas su Skaičiais
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
39.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 17 %

Lavinamieji žaislai internetu

Žaislai gali būti ne tik smagus vaikų laisvalaikio praleidimo būdas, bet ir naudinga veikla, lavinanti tam tikrus mažylio gebėjimus, žadinanti vaizduotę ir kūrybiškumą. Lavinamieji žaislai yra vertingi, kai jais žaisdamas vaikas gali lavinti protą, fizinę motoriką arba išnaudoti ir ugdyti savo kūrybinį potencialą. Tokio tipo edukacinių žaislų yra ganėtinai daug rūšių, todėl verta išsiaiškinti, kurie iš jų vaikams būtų patys naudingiausi.

Lavinamieji žaislai mažyliams

Pirmiausia, tėveliai, rinkdami žaislą, turėtų atsižvelgti į vaiko pomėgius. Galbūt mažyliui patinka lipdyti, o gal statyti ar mokytis ko nors naujo. Dar visai mažiems pabiručiams galima rinktis medinius edukacinius žaislus, kurie padės vystytis vaiko kūrybiškumui. Pavyzdžiui, tam puikiai tiks medinis kubas su kaladėlėmis Ecotoys, kuris išmokys mažylį apie įvairias formas bei spalvas, lavins rankučių įgūdžius. Vaiko pusiausvyrai ir akių-rankų koordinacijai udgyti yra labai tinkami traukiamieji žaislai. Kiek vyresni, 3–7 metų, vaikai gali žaisti su gyvūnų figūrėlėmis, kurių mūsų internetinėje parduotuvėje yra tikrai platus pasirinkimas – nuo naminių gyvūnų figūrėlių iki retų egzotinių gyvūnų. Mokytis skaičių, raidžių ar kitokių raštų gali padėti magnetinių labirintų lavinamieji žaislai. Pažinti laiką leis laikrodukai, kuriuos vaikai gali nešioti ant rankos ir sukioti rodykles. Mokytis tiek lietuvių, tiek anglų kalbos pagrindinių žodžių padės mokomieji žaidimai, kai vaikas turi sudėti paveikslėlį su pirma jį atitinkančio žodžio raide. Tėveliams, norintiems ugdyti vaikų emocinį pažinimą puikiai tiks emocijų kamuoliukai, kurių kiekvienas atitinka vis kitokią emociją bei yra skirtingų spalvų. Lavinti matematinius gebėjimus, pažinti spalvas padės skaitliukai.

Vyresniems vaikams tinkami lavinamieji žaislai

Vyresnėliams, jau einantiems į mokyklą, pritaikyti ir pagilinti žinias patiks su mokslo modeliais. Geriausiais lavinamaisiais žaislais vaikams gali tapti gaublys, mikroskopas ar saulės sistemos modelis. Vaikai smagiai ir naudingai gali praleisti laiką su įdomiais kasinėjimų ar šnipų rinkiniais, kurie moko susikaupti, bendradarbiauti su kartu žaidžiančiais draugais bei ugdo pasitikėjimą savimi. Tokie lavinamieji žaislai moko kantrybės ir darbštumo. Smagiai praleisti laiką galima su magnetiniais žaislais, galinčiais vaikams pasiūlyti net kelis žaidimo variantus, pavyzdžiui, surasti ir išbraukti anglišką žodį, pagal pridėtą sceną susikurti savo žaidimą, žaisti su kauliuku ar kryžiukų-nuliukų žaidimą su draugais. Toks žaidimų rinkinys labai tinka vaikams kelionėje, kad šie nenuobodžiautų. Jeigu norisi prisidėti prie vaiko kūrybiškumo lavinimo, tam puikiai tiktų priemonės rankdarbiams, kuriomis vaikai galės atskleisti savo vaizduotę ir sukurti gražiausius kūrinius.

Populiariausi žaislai vaikams gera kaina

Jeigu vaiką norisi užimti ne tik smagiais, bet ir naudingais žaislais, užsukite į internetinę parduotuvę kidis.lt bei kartu su mažyliu išsirinkite lavinamuosius žaislus pigiau. Platus asortimentas ir geriausi gamintojai, tokie kaip Amaya, Hasbro, Schleich ir daug kitų, užtikrins, kad žaislus išsirinksite lengvai ir, svarbiausia, galėsite nebijoti dėl kokybės – visi mūsų siūlomi žaislai yra tik aukščiausios kokybės. Mes pasirūpinsime greitu pristatymu, kad mažylis galėtų lavinti svarbiausius sugebėjimus ir puikiai leisti laiką.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.