Žaidimų kilimėliai

Vaikiški žaidimų kilimėliai – vieni svarbiausių kūdikiams nuo mažų dienų. Kūdikiui tinkamiausia padėtis – gulėjimas ant kilimėlio. Būdamas ant jo, kūdikis nevaržomas gali siekti patinkančio žaisliuko, verstis nuo nugaros ant pilvuko ir atvirkščiai, bandyti sėstis ir kt. Buvimas ant kilimėlio leidžia kūdikiui fiziškai vystytis. Nedvejodami įsigykite lavinamąjį ar žaidimų kilimėlį, jis tikrai pravers jūsų sparčiai besivystančiam kūdikiui jau nuo pirmų dienų!

Lavinamieji žaidimų kilimėliai nepakeičiama aplinka kūdikio lavinimui, aplinkos pažinimui ir atradimams. Žaidimų kilimėliai suskurti kūdikio fiziniam, jutiminiam ir emociniam lavinimui. Pagaminti iš saugių medžiagų, įvairių tekstūrų, formų ir spalvų, padeda kūdikiams vystytis greičiau. Kilimėliai skatina kūdikių vaizduotę, patraukia dėmesį, padeda lavinti motorinius įgūdžius. Padėkite mažiesiems pažinti pasaulį su lavinamaisiais žaidimų kilimėliais.

Minkšti kilimėliai dėl savo minkštos ir švelnios sudėties - idealiai tinka kūdikiams, o vėliau ir didesniems vaikams, ne tik žaisti bet ir nusnausti popiečio miego. Patrauklaus dizaino kilimėliai papuoš kiekvieno vaiko kambarį. Mūsų asortimente esančius kilimėlius galima naudoti po baldakimu, žaidimų palapine arba tiesiog vienus.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Kilimas- Gyvatės ir Kopėčios
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Žaidimų kilimėliai
Kilimas- Gyvatės ir Kopėčios
1-2 d.d.    Liko: 2 vnt.
166.00
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 27 %
Lavinamasis kilimėlis Lorelli Plane, 93x73cm
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Žaidimų kilimėliai
Lavinamasis kilimėlis Lorelli Plane, 93x73cm
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
16.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 15 %

Lavinamieji kilimėliai

Norite, kad kūdikis namuose nenuobodžiautų? Jau nuo pirmųjų dienų galite suteikti daug smagių akimirkų su lavinimo kilimėliais. Jie ne tik puikiai tiks žaisti, bet ir lavins daugybę įgūdžių. Mažyliai džiaugsis spalvingais lavinamaisiais kilimėliais su pakabintais žaisliukais, o ūgtelėję vaikai su kilimėliu galės mokytis bei išnaudoti juos pasitelkus vaizduotę.

Kuo naudingas lavinamasis kilimėlis?

Visų pirma, tai tokio tipo kilimėlis nėra tiesiog paprastas daiktas – jis skatina vaikų vystymąsi. Kadangi kilimėliai turi pakabinamus žaisliukus, mažyliai susipažins su skirtingomis spalvomis ir formomis. Kūdikiui reikės pasiekti žaisliukus, juos suimti, pasukti, todėl taip bus lavinama rankų ir akių koordinacija bei motoriniai įgūdžiai. Liečiant įvairius paviršius bus stimuliuojamas mažųjų pirštukų lytėjimas. Spalvų ryškumas skatins regos vystymąsi, o iš barškučių sklindantis garsas tobulins klausos įgūdžius. Žinoma, lavinamasis kilimėlis vaikams gali būti naudingas ir tėvams. Žaisdami kartu su mažyliu galėsite stiprinti tarpusiavo bendravimą, prisidėti prie jo kalbos vystymosi. Žaidimų kilimėlis pravers, kai tėveliams reikės atlikti tam tikrus kasdienius darbus – taip nukreipsite vaiko dėmesį į žaidimą ir leisite jam smagiai praleisti kelias minutes, kol būsite užimti. Tai paskatins jūsų vaiką būti savarankiškesniu.

Kita svarbi lavinamojo kilimėlio nauda mažyliui yra aktyvumas. Mažylis atliks daugybę įvairiausių veiksmų, kas gali būti prilyginama mankštai. Pastebėsite, kad vaikas daugiau laiko praleidžia žaisdamas ir trumpiau miega, o pavargęs ilsisi giliame miege.

Į ką atsižvelgti renkantis geriausią lavinamąjį kilimėlį?

Geriausias lavinimo kilimėlis turi būti su pakabinamais žaisliukais, kramtukais, kad būtų galima užimti mažylį. Daugiau dėmesio kilimėlis pelnys, jeigu žaisliukai skleis smagią muzikėlę. Svarbu rinktis kilimėlį vaikams su storu ir minkštu pagrindu, kad būtų patogu žaisti – juk tikrai nei vienas tėvelis neleis vaikui linksmintis ant kietų, šaltų grindų, ant kurių dažnai būna ir dulkių, ir bakterijų. Na, o jei netyčia mažylis nukris, minkštas pagrindas neleis jam susižeisti. Išnaudokite žaidimų kilimėlių pagrindą gyvūnėliams ar kitoms formoms pažinti. Lavinamasis kilimėlis Lionelo Paula Plus daugiau jaukumo suteiks su ant lankų integruotomis šviesomis. Vyresniems vaikams smagių žaidimų pasiūlys kilimėlis su nupieštomis gatvėmis – ūgtelėjęs mažylis ant jo galės žaisti su mašinėlėmis. Jeigu norite lavinti vaiko mąstymą, kilimas-labirintas tam puikiai tiks. Toks modelis leis pasivaržyti su draugais – kuris pirmesnis ras išėjimą? Lavinamasis kilimėlis gali padėti vaikui mokytis skaičių, tad kartu su tėveliais galima praleisti laiką ne tik linksmai, bet ir turiningai. Štai kiek kilimėlio pritaikymo galimybių, kurios priklauso nuo jūsų vaiko fantazijos. Turint tokį daiktą kambaryje, vertingų žaidimų atžaloms niekada nepristigs.

Lavinimo kilimėliai pigiau

Vaikiškas lavinimo kilimėlis yra būtinas kiekvienuose namuose, kuriuose auga mažylis. Nepaisant daugybės jo naudų, kūdikis turės puikią vietą žaisti, o pavargęs – nusnūsti. Tėveliams, nusprendusiems papildyti vaiko kambarį lavinamuoju kilimėliu, verta užsukti į internetinę parduotuvę kidis.lt. Čia lavinamieji kilimėliai iš geriausių vaikiškų prekių gamintojų, tokių kaip Lionelo, Lorelli ar JaBaDaBaDo parduodami itin geromis kainomis, todėl visada galėsite sutaupyti lėšų kitam reikalingam vaikučio daiktui įsigyti. Greitas užsakymas ir pristatymas garantuos, kad prekė į namus atkeliaus netrukus, todėl tėveliai kartu su mažyliu iškart galės džiaugtis nauju žaislu.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.