Žaidimų palapinės

Vaiko kambarys jau nebeįsivaziduojamas be žaidimų palapinės jame. Spalvingi ir žaismingi žaidimų palapinių modeliai skatins jūsų vaiko vaizduotę, sukurs puikią aplinką pasinerti į fantazijų pasaulį, o mažojo kambario interjeras atrodys išties stilingai ir gražiai. Žaidimų palapines galima naudoti ne tik vaiko kambaryje, vaikų darželiuose, jos taip pat puikiai tiks rengiant vaikų gimtadienio šventes gamtoje!

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, violetinis
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Žaidimų palapinės
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, violetinis
1-2 d.d.    Liko: 3 vnt.
59.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 14 %
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Žaidimų palapinės
Lovos baldakimas JaBaDaBaDo, žalias
1-2 d.d.    Liko: 2 vnt.
58.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 16 %

Žaidimų palapinės vaikams internetu

Jei norite vaikui sukurti jo mažą asmeninę erdvę namuose, galite rinktis spalvingas žaidimų palapines. Jose lindėdamas vaikas galės ramiai nusnūsti, žaisti arba žaidimams pasikviesti draugus. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad palapinė tėra paprastas statinys mažylio kambaryje, tačiau verta aptarti, kuo veiklos joje gali būti naudingos vaikui.

Kodėl verta įsigyti vaikišką palapinę?

Pirmiausia, palapinės leidžia vaikui išlaisvinti jo vaizduotę. Jis gali palapinę paversti į tvirtovę ar pilį, sugalvoti įvairiausių istorijų. Visa tai skatina kūrybiškumą, todėl galima teigti, kad žaidimai palapinėje teigiamai prisideda prie vaiko protinio vystymosi.

Žaidžiant palapinėje reikia daug judėti: ropoti, pasisiukti, pasiekti, patraukti. Tai yra svarbu normaliam vaiko vystymuisi, nes suaktyvinami smegenų pusrutuliai. Vaikui reikia apgalvoti, kaip įlipti ar išlipti iš palapinės nesugriaunant tam tikros tvarkos. Palapinėje galima žaisti įvairiausiais žaislais, pavyzdžiui, dėlioti dėliones ar statyti konstruktorius, todėl tai lavina smulkiuosius motorinius įgūdžius. Palapinės yra ideali vieta vaikui nuklysti į savo pasaulį, paliekant už nugaros išorinius trikdžius.

Palapinė vaikams gali padėti lavinti žodyną – juk tiek naujų žodžių išmokstama, todėl tobulinama kalba, praktikuojami pasakojimo įgūdžiai.

Žaisti palapinėje smagu individualiai, tačiau su draugais visada linksmiau. Vaikai išmoksta bendrauti tarpusavyje, atsižvelgti į kito poreikius, išklausyti nuomonę. Palapinėje kartu su vaiku gali žaisti ir tėvai, tad bus lavinamas bendravimas šeimoje.

Vaikiškos palapinės internetu

Palapinė kambaryje gali tapti tikra puošmena. Štai Wigiwama vaikiškos palapinės kambaryje atrodys lyg iš pasakos. Mūsų internetinėje parduotuvėje galite rinktis geltonos, kiek tamsesnės karamelinės ar rausvos spalvos, o lengvas ir orui pralaidus medvilnės audinys užtikrins, kad palapinė ilgai džiugintų vaiką. Galite rinktis iš indėnų stiliaus palapinių, o jas papildžius pagalvėlėmis sukursite jaukų kampelį. Tokio tipo palapinės yra tvirtos, nes pagrindiniai strypai yra pagaminti iš medienos. Švelnios spalvos neišsiskirs iš kambario interjero, pavyzdžiui, Wigiwama Powder Beige palapinė. Jeigu vis dėlto norisi spalvingesnės kambario dekoracijos, mergaitėms puikiai tiks palapinė su princesiškais ar vaivorykštės raštais, o berniukams – mažajam ugniagesiui skirta palapinė. Jaukiai ir prabangiai atrodys lovos baldakimas, kurį uždėjus vaikas lengviau atsipalaiduos ir užmigs. Jį galima pakabinti kambario viduryje ir paskirti kaip vietą žaidimams arba pridėti pagalvių ir sukurti skaitymo kampelį (puikus pavyzdys – lovos baldakimas JaBaDaBaDo).

Palapinės vaikams gera kaina

Nusprendę įsigyti geriausią vaikišką palapinę, būtinai pasitarkite su atžala, leiskite jai išsirinkti savo tvirtovę kambaryje. Kad rinktis netektų ilgai, užsukite į internetinę parduotuvę kidis.lt, kurioje rasite garsiausių žaislų vaikams gamintojų, tokių kaip Wigiwama, JaBaDaBaDo ar iPlay, palapines pigiau. Greitas pristatymas garantuos, kad vaikui nereikės ilgai laukti jaukių žaidimų vakarų palapinėje.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.