Seilinukai

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas
Silikoninis seilinukas Mushie Dove Grey
  • Išpardavimas!
  • Atsiimkite
Seilinukai
Silikoninis seilinukas Mushie Dove Grey
1-2 d.d.    Liko: 1 vnt.
11.99
Akcija vyksta nuo: 2023-12-01 iki:
- 8 %

Seilinukai kūdikiams

Valgydami mažieji dažnai pusę maisto deda į burną, o ne ką mažesnė dalis keliauja ant drabužėlių. Žinoma, žaidimai, net ir valgant, yra labai svarbūs, todėl susidraugauti su švara mažyliui nė motais. Čia į pagalbą atskuba kokybiški seilinukai, apsaugosiantys mažųjų drabužėlius ir leisiančius smagiai pavalgyti žaidžiant.

Koks seilinukas kūdikiams bus geriausias?

Seilinukų, kaip ir bet ko kito, šiais laikais galima rasti įvairiausių rūšių, todėl kiekvienas jų turi ir savų privalumų. Seilinukai su rankovėmis apsaugos visą mažylių aprangą nuo maisto dėmių. Tokio tipo seilinuką rekomenduojama dėvėti ne tik valgant, bet ir žaidžiant. Mažylis neišsiteps kreidelėmis, plastilinu ar kita sunkiai išplaunama madžiaga. Štai seilinukas-švarkelis Fashy turi rankogalius su gumytėmis, todėl bus užtikrinta, kad jokie nešvarumai nepakliūtų ant rankyčių.

Labai patogus naudoti seilinukas su kišene tikrai pravers maitinant kūdikį. Maistas krenta į specialią kišenėlę seilinuko apačioje, todėl bus lengviau išlaikyti švarią aplinką.

Vieni iš dažniausiai naudojamų – seilinukai kaklaskarės. Tokį vaikišką aksesuarą verta naudoti, kai mažyliui kalasi dantukai. Seilinukas sugers seiles, todėl drabužėliai išliks sausi ir švarūs. Seilinuką kaklaskarę patogiai pritaikysite prie mažylio kaklo su Velcro užsegimu. Žinoma, patariama turėti kelis seilinukus, kad vieną ištepus būtų galima pakeisti kitu. Vertėtų kuo greičiau išvalyti dėmes, nesvarbu, kokio tipo jos bebūtų. Visa tai darykite tam, kad jos neįsisenėtų ir lengviau pasišalintų iš seilinuko. Kalbant apie medžiagą, galima rinktis natūralų audinį, pavyzdžiui, medvilnę, sudėtyje turinčių seilinukų arba lengviau valomų ir pagamintų iš EVA medžiagos. Dažniausiai iš medvilnės pagaminti seilinukai turi neperšlampamą apatinį sluoksnį, kuris neleis maistui persigerti ant drabužių.

Na, ir paskutinis, bet ne ką mažiau svarbus dalykas – seilinuko dizainas. Kūdikis dar pats nepasakys, kokio nori, tačiau universalios spalvos, kaip rožinė ar mėlyna, meškučių ar kitų gyvūnėlių piešinėliai tikrai puikiai tiks ir patiks jūsų mažiausiems.

Seilinukai internetu

Jeigu siekiate palaikyti švarą tiek namuose, tiek ant mažylio drabužėlių, seilinukas – būtinybė. Iš skirtingų tipų išsirinksite geriausią seilinuką internetinėje vaikiškų prekių parduotuvėje kidis.lt. Prekės ženklas Fashy pasiūlys aukščiausios kokybės ir geros kainos produktus, užtikrisiančius švarą. Greitas pristatymas garantuos, kad šio vaikiško aksesuaro netektų laukti ilgai – juk mažylio linksmybės bevalgant vyksta kiekvieną dieną.

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.